close
تبلیغات در اینترنت

, طرز تهییه لبو , طرز تهیه شیره لبو , طرز تهیه لبو داغ , طرز تهیه لب

تبلیغات

اموزش پخت لبو شب یلدا

مواد لازم برای پخت لبو :

 چغندر قرمز 5 عدد
 آب  5 لیوان
 شکر یا نبات 3 قاشق غذاخوری 


طرز پخت لبو روی اجاق گاز :

چغندرها را خوب بشویید ، 5 لیوان آب و چغندرها را داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت 2 – 3 ساعت بگذارید لبوها بپزند و نرم شوند ( باید پس از پخت 2 لیوان آب ته قابلمه باقی مانده باشد ) .

پس از پخت لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست بکنید و حلقه ای خرد کنید  ، شکر یا نبات را به آب لبو اضافه کنید سپس لبوهای حلقه شده را داخل قابلمه برگردانید و 1 ساعت دیگر با حرارت ملایم لبوها را بپزید سپس لبوها را از قابلمه خارج کنید و شیره ای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ سرو کنید.

طرز پخت لبو در فر :

چغندرها را بشویید و با پوست داخل آلمینیوم بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.

نکته ها :

بهتر است چغندرها را کوچک و سفت انتخاب کنید تا لبوی خوشمزه تری داشته باشید ، در صورتی که چغندر بزرگ است به مقدار آب بیشتر و زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد ، برای قرمز ماندن رنگ لبو و جلوگیری از سیاه شدن لبو دو سر ضخیم چغندر را با چاقو جدا نکنید.




ابر برچسب ها :
طرز تهییه لبو,طرز تهیه شیره لبو,طرز تهیه لبو داغ,طرز تهیه لبو پلو,طرز تهیه لبو شیرین,طرز تهیه لبو با ماست,طرز تهیه لبو پخته,طرز تهیه لبو خوشمزه,طرز تهیه لبوی خوشمزه,طرز تهیه لبوقرمز,طرز تهیه اش لبو,طرز تهیه اب لبو,طرز تهیه ترشی لبو انار,طرز تهیه آش لبو,طرز تهیه آب لبو,طرز تهیه بورانی لبو,طرز تهیه ترشی لبو با انار,طرز تهیه غذا با لبو,طرز تهیه سالاد با لبو,طرز تهیه دسر با لبو, , مجله اینترنتی , مجله اینترنتی قدیمی ها , مجله اینترنتی مراحم , مجله اینترنتی برترینها , مجله اینترنتی سیمرغ , مجله اینترنتی زیگیل , مجله اینترنتی موفق باشی , مجله اینترنتی کهلیک , مجله اینترنتی دلگرم , مجله اینترنتی داعش ,